Voor de resterende thuiswedstrijden in het seizoen 2021-2022 wordt er door Bultje een Herakid van de Wedstrijd uitgekozen. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – FC Twente is dat niemand minder dan Teun Zanderink.

Bultje: “Hoi Teun, wil jij jezelf even voorstellen?”

Teun: “Mijn naam is Teun Zanderink, ik ben 7 jaar en zit in groep 3a. Ik woon samen met mijn grote broer Joep, papa Eric, mama Maaike en onze ruwharige Teckel Kees in Geesteren.”

Bultje: “Wat zijn je hobby’s?”

Teun: “In mijn vrije tijd ga ik graag naar het schoolplein om te voetballen. Ik speel ook iedere dag FIFA21, ik ben dan bijna altijd Heracles, want dat is gewoon mijn favoriete club.”

Bultje: “Zit je op voetbal?”

Teun: “Ik voetbal bij Stevo in Geesteren in het team J08-1. We hebben een heel gezellig team en krijgen training van Aram en Roy, Rutger is onze coach.”

Bultje: “Wauw, in dat team zou ik ook wel willen voetballen! Hoe ben je fan geworden van Heracles Almelo?”

Teun: “Ik ben al heel lang fan van Heracles. Opa Harold ook, en hij nam mij drie jaar geleden voor de eerste keer mee naar het stadion. Opa had Joep een jaar eerder al voor de eerste keer meegenomen. Ik vond het geweldig! Joep en ik zijn daarna lid geworden van Herakids.”

Bultje: “Een echte fan dus! Welke wedstrijden heb je in het stadion bekeken?”

Teun: “Ik heb al verschillende wedstrijden in het stadion live mogen zien. De wedstrijd Heracles-Ajax in februari 2020 vond ik de spannendste om live te zien. We waren er met ons hele gezin en schreeuwden heel hard toen Dessers de winnende goal maakte. Mijn hele gezin is dus voor Heracles!”

Bultje: “En wie is je favoriete Heracles speler?”

Teun: “Teun Bijleveld is op dit moment mijn favoriete speler. Hij speelt op de positie waar ik zelf ook graag speel, hij is snel, werkt hard en heeft natuurlijk een mooie naam.”

Bultje: “Ik hoorde ook dat je een echte Heracles slaapkamer hebt?”

Teun: “Voor mijn verjaardag vraag ik altijd cadeaus uit de Heracles Fanshop. Ik heb al heel veel spullen en mijn slaapkamer is helemaal zwart-wit gekleurd. Ik hoop dat Heracles de derby wint. Zet ‘m op, Heracles!”

De Herakid van de Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Windmolenbroek & Albert Heijn Schelfhorst