De Twentse Derby, de mooiste en spannendste wedstrijd van het jaar! Het liefst hadden we de seizoenkaarthouders erbij om ons op Erve Asito aan te moedigen tegen FC Twente. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk.

De gratis ESPN Weekendpas
Daarom biedt KPN, als hoofdsponsor van de Eredivisie, voor de komende wedstrijd tegen FC Twente een gratis ESPN Watch Weekendpas aan, exclusief voor seizoenkaarthouders. De weekendpas biedt van vrijdag 26 februari t/m zondag 28 februari toegang tot de online kanalen van ESPN Watch, waaronder dus ook de andere Eredivisiewedstrijden. 

Al ESPN? Win een gesigneerd wedstrijdshirt!
Ben je als seizoenkaarthouder al in het bezit van een ESPN abonnement? Dan kun je kans maken op een gesigneerd wedstrijdshirt van Heracles Almelo.

Seizoenkaarthouders hebben hierover een mail gehad
Seizoenkaarthouders hebben een mail gehad met daarin de link waarmee ze de gratis ESPN Watch Weekendpas kunnen aanvragen. Ben jij seizoenkaarthouder en heb jij geen e-mail ontvangen? Mail dan naar account@heracles.nl om alsnog een code aan te vragen.

LET OP: Op donderdag 25 februari 12:00 uur sluit deze actie en daarna is het niet meer mogelijk om een ESPN Watch Weekendpas aan te vragen. 

MOGELIJK GEMAAKT DOOR KPN