Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 14.30 uur) uit tegen RKC Waalwijk. Trainer Frank Wormuth kan in Brabant beschikken over een fitte selectie. Linksback Giacomo Quagliata is naar aanleiding van zijn vijfde gele kaart in het seizoen geschorst. Aanvaller Silvester van der Water zal echter ontbreken in het Mandemakers Stadion. “Silvester zit niet bij de wedstrijdselectie, hij krijgt de tijd en de ruimte om een transfer af te ronden. En de rest van de selectie is op dit moment fit. We trainen morgen natuurlijk nog een keer, dus over de opstelling kan ik nu nog niets zeggen. Er zal in elk geval een ploeg staan die de strijd met RKC aangaat. We hebben in de thuiswedstrijd heel ongelukkig van ze verloren, dus we hebben nog iets goed te maken. Als we onze stijgende lijn in het spel van de laatste weken kunnen doorzetten dan hebben we een goede kans op een resultaat. RKC is een tegenstander waar we veel respect voor hebben. Met minimale middelen het maximale eruit halen, dat is goed werk van trainer Fred Grim en zijn team.”

RKC Waalwijk – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax.