Voor de resterende thuiswedstrijden in het seizoen 2021-2022 wordt er door Bultje een Herakid van de Wedstrijd uitgekozen. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Ajax is dat niemand minder dan Lars Lohuis.

Bultje: “Hoi Lars, wil jij jezelf even voorstellen?”

Lars: “Mijn naam is Lars Lohuis en ik ben 9 jaar. Ik woon samen met mijn zusje Lieke (7 jaar), vader, moeder en hond Rakker in Nijverdal.

Bultje: “Hoe ben je fan geworden van Heracles Almelo?”

Lars: “Ik ben fan van Heracles geworden nadat ik een paar keer met mijn opa, oom en vader naar een wedstrijd ben geweest. De sfeer vind ik altijd heel goed. Mijn vader heeft toen seizoenskaarten gekocht en toen zijn Lieke en ik ook lid geworden van de Herakids.”

Bultje: “Lars, ben jij zelf ook fanatiek actief bij de voetbal?”

Lars: “Ik ben zelf keeper bij vv DES in Nijverdal en ik zit in het team JO10-1. Mijn favoriete keeper is Manuel Neuer. Mijn favoriete speler bij Heracles is Robin Pröpper omdat hij een sterke verdediger is en altijd heel goed zijn best doet.

Bultje: “Zijn van jouw team meer spelers voor Heracles Almelo?”

Lars: “Sommige kinderen in mijn klas en op de voetbal zijn ook voor Heracles en een aantal gaan ook naar het stadion. Ik hoop later keeper in het eerste team van Heracles te worden en ik doe hier erg mijn best voor.”

Bultje: “Goed bezig, Lars! Ik hoorde zelfs dat je de bijnaam Showhuis hebt gekregen voor jouw mooie reddingen. Heb je nog meer hobby’s?”

Lars: “Naast voetbal speel ik ook gitaar. De Heracles liedjes kan ik al op mijn gitaar spelen. Ook tekenen vind ik leuk en ik teken vaak voetbalspelers na. Games vind ik ook heel leuk en ik speel graag FIFA21 en Rocket League.”

LARS LOHUIS

De Herakid van de Wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Windmolenbroek & Albert Heijn Schelfhorst