Zaterdagavond, 13 februari 2021, om 18.45 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen Ajax. De Wedstrijdsponsor van deze topper is Acerbis.

Acerbis is sinds 1973 actief in de sportwereld en sinds 2015 kledingsponsor van Heracles Almelo. Het Italiaanse bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en vermarkten van sportkleding en accessoires. Door de jaren heen heeft Acerbis veel ervaring en kennis opgedaan op dit gebied.

Passie, ontwikkeling, innovatie en design

De kernwaarden van Acerbis zijn passie, ontwikkeling, innovatie en design. Door deze waarden is Acerbis in staat om de Italiaanse en internationale markt te vertegenwoordigen. Acerbis zet zich dagelijks in om kwalitatief hoogwaardige sportkleding te leveren en in de behoeften van topsporters te voorzien. Daarnaast garanderen ze ook uitstekende en tijdige service richting hun eigen leveranciers.

Acerbis is naast Heracles Almelo ook kledingsponsor van andere professionele voetbalclubs, zoals Spezia Calcio en U.S. Cremonese (Italiƫ), F.C. Lugano (Zwitserland), Valenciennes FC (Frankrijk) en vele basketbal-, volleybal- en rugbyclubs over heel Europa.

Acerbis wenst iedereen een prettige en sportieve wedstrijd toe.

<!–[if lte IE 8]>

<![endif]–>New call-to-action hbspt.cta.load(7480293, ‘e0f2d12e-be7e-4822-9bf6-0cd965742bd7’, {});