De wedstrijd Go Ahead Eagles – Telstar wordt zaterdag gespeeld op Erve Asito. Heracles Almelo stelt het stadion beschikbaar aan de Deventenaren, omdat het veld in De Adelaarshorst zaterdag onbespeelbaar zou zijn gezien de strenge vorst.

Heracles Almelo is blij dat het andere clubs kan helpen met het beschikbaar stellen van de eigen faciliteiten. Het veld op Erve Asito is ongeacht de weersomstandigheden goed bespeelbaar en door het beschikbaar stellen van het stadion lopen Go Ahead Eagles en Telstar geen competitievertraging op. Heracles Almelo biedt Go Ahead Eagles bovendien de gelegenheid in het stadion te trainen in aanloop naar het weekend. Woensdagmiddag al stonden de Deventenaren op het veld in Almelo.

De aftrap van Go Ahead Eagles – Telstar zaterdag is om 12.00 uur. Heracles Almelo trapt om 21.00 uur die dag af tegen Ajax.