Heracles Almelo speelt morgen (vrijdag, aanvang 20.00 uur) uit tegen Fortuna Sittard. Trainer Frank Wormuth beschikt over een fitte selectie. De beide nieuwelingen, Melih Ibrahimoglu en Elias Sierra, zitten nog niet bij de wedstrijdselectie. “Zij krijgen rustig de tijd om te wennen aan onze manier van werken en spelen”, aldus Wormuth. “Bovendien hebben de jongens die er al waren het de afgelopen weken uitstekend gedaan. De thuisnederlaag tegen Fortuna Sittard in december was eigenlijk wel een dieptepunt, maar sindsdien hebben we het heel goed opgepakt. In de afgelopen drie duels tegen lastige tegenstanders als Heerenveen, PEC Zwolle en Groningen hebben we zeven punten gepakt. Die lijn moeten we voortzetten, maar Fortuna zal precies hetzelfde denken. Zij hebben na een lastige start ook 25 punten en ook zij doen het prima de laatste tijd. Wij hebben in januari 10 van de 18 mogelijke punten gehaald, Fortuna zelfs 12 van de 18. Dat wordt interessant dus.”

Fortuna Sittard – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Martin Pérez.