Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 16.30 uur) thuis tegen FC Groningen. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van knieblessure) en Kasper Lunding (spierblessure). Mats Knoester is weer hersteld en dus beschikbaar.

“Met de wedstrijd tegen FC Groningen sluiten we een drukke januarimaand af”, aldus Wormuth. “We staan er, zeker in vergelijking tot medio december, behoorlijk goed voor. De laatste tijd hebben we gewonnen van Heerenveen (twee keer), Groningen en Emmen. Het zou geweldig zijn als we nogmaals van Groningen kunnen winnen. Dat zal niet eenvoudig worden, want dat team staat niet voor niets op de zesde plaats. We moeten het niveau van de eerste helft van afgelopen dinsdag proberen te halen, maar dan de gehele wedstrijd. Een punt uit bij PEC Zwolle is natuurlijk op zich goed, maar het geeft na een 2-0 voorsprong wel een beetje een dubbel gevoel.”

Heracles Almelo – FC Groningen staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.