Heracles Almelo heeft Melih Ibrahimoglu (20) gecontracteerd. De Oostenrijks-Turkse middenvelder zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een contract voor 3,5 jaar. Daarin is een optie opgenomen voor een extra seizoen. Ibrahimoglu komt over van het Oostenrijkse SK Rapid Wien.

Ibrahimoglu kijkt uit naar zijn tijd bij Heracles Almelo. “Ik geloof in een goede toekomst hier. Samen met het team wil ik mooie dingen laten zien. Uit de gesprekken die ik met de club heb gehad spreekt veel vertrouwen. Dat wil ik terugbetalen.”

“We zijn blij met de komst van Melih”, vertelt technisch directeur Tim Gilissen. “Hij is een spelbepalende middenvelder die al langer op onze radar staat. In eerste instantie richtten we ons op een transfer komende zomer, maar we kregen de kans om Melih nu al hiernaartoe te halen. Die extra tijd is voor hem en voor ons mooi meegenomen.”

Rapid Wien

Ibrahimoglu trad in 2012 toe tot de jeugdopleiding van Rapid Wien. Hij debuteerde op 29 september 2019 namens die club in de Oostenrijkse Bundesliga. In totaal speelde Ibrahimoglu tien officiële duels voor Rapid Wien, waarvan drie Europa League duels in het huidige seizoen. Afgelopen november debuteerde de middenvelder voor Turkije Onder 21.

Foto’s: nesimages.nl

Bestel het uitshirt nu met 25% korting.