Heracles Almelo speelt morgen (dinsdag, aanvang 18.45 uur) uit tegen PEC Zwolle. Trainer Frank Wormuth kan in de hoofdstad van Overijssel niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van knieblessure), Kasper Lunding en Mats Knoester (beiden spier).

“Weer een belangrijke wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander”, aldus Wormuth. “Dat was afgelopen zaterdag tegen Heerenveen ook het geval en daar hebben we drie punten aan overgehouden. Ik ben heel tevreden over de manier waarop we afgelopen weekend gespeeld hebben, we zullen morgen zeker hetzelfde niveau moeten halen om kans te maken op een resultaat. In deze vreemde competitie speelden we zaterdag al voor de tweede keer tegen Heerenveen, maar PEC Zwolle ontmoeten we voor de eerste keer dit seizoen. Desondanks weten we natuurlijk alles van elkaar. Ik hoop op een mooie streekderby met een goed resultaat voor ons.”

PEC Zwolle – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Marc Nagtegaal.