Heracles Almelo speelt morgen (zaterdag, aanvang 21.00 uur) thuis tegen sc Heerenveen. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van een knieblessure). De inzetbaarheid van Mats Knoester is twijfelachtig. Nieuweling Ahmed Kutucu is speelgerechtigd en dus beschikbaar.

“Normaal gesproken zit Ahmed morgen bij de wedstrijdselectie”, aldus Wormuth. “Ik ben blij met zijn komst, hij geeft ons meer mogelijkheden voorin. Hopelijk voelt hij zich snel thuis en wordt hij belangrijk voor ons. De wedstrijd tegen Heerenveen is weer een hele belangrijke. We staan dichtbij elkaar op de ranglijst en de uitwedstrijd in december heeft aangetoond dat we aan elkaar gewaagd zijn. We hebben vlak voor de winterstop van ze gewonnen, hopelijk lukt ons dat morgen opnieuw.”

Heracles Almelo – sc Heerenveen staat onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis.