Heracles Almelo is er woensdagavond niet in geslaagd om de volgende ronde van de TOTO KNVB Beker te bereiken. Delano Burgzorg zorgde op aangeven van Ismail Azzaoui nog voor een 0-1 voorsprong, maar Luis Sinisterra, Bryan Linssen en Lutsharel Geertruida maakten het verschil namens Feyenoord. Adrian Szöke maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar die kwam te laat om nog in de laatste minuten langszij te komen.

Foto’s: Nesimages.nlFeyenoord – Heracles Almelo 3-2 (1-1)

Scoreverloop: 33.Delano Burgzorg 0-1, 45+2. Luis Sinisterra 1-1, 53.Bryan Linssen 2-1, 84.Lutsharel Geertruida 3-1, 90+2.Adrian Szöke 3-2
Gele kaarten: Marco Rente, Lucas Pratto

Feyenoord: Nick Marsman, Lutsharel Geertruida (87.Bart Nieuwkoop), Uros Spajic, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Leroy Fer (87.Jordy Wehrmann), Jens Toornstra, Orkun Kökcü (46.Ridgeciano Haps), Steven Berghuis,  Lucas Pratto (46.Bryan Linssen), Luis Sinisterra (73.Mark Diemers)

Heracles Almelo: Janis Blaswich, Noah Fadiga (81.Tim Breukers), Robin Pröpper, Marco Rente, Jeff Hardeveld, Lucas Schoofs, Teun Bijleveld (79.Adrian Szöke), Ismail Azzaoui, Silvester van der Water (68.Rai Vloet), Delano Burgzorg (68.Jeremy Cijntje) en Luca de la Torre