Heracles Almelo speelt morgen (woensdag, aanvang 18.45 uur) in de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi uit tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth kan in De Kuip niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van een knieblessure). De inzetbaarheid van Mats Knoester is twijfelachtig.

“Een lastige bekerwedstrijd in een zeer druk programma”, aldus Wormuth. “De competitie is voor ons het belangrijkste, maar ook in het bekertoernooi willen we zo ver mogelijk komen. Na de overwinning op Telstar en een vrijgeleide in de vorige ronde wacht ons nu een zeer zware tegenstander. Natuurlijk zijn wij de underdog, maar dat zegt niet altijd alles. Kijk bijvoorbeeld naar Holstein Kiel uit de Tweede Bundesliga dat vorige week Bayern München verraste. In december hebben we verdienstelijk gelijk gespeeld en morgen gaan we er opnieuw alles aan doen.”

Arbitraal kwartet:

  • [1] Jeroen Manschot
  • 🏴 Johan Balder & Bas van Dongen
  • [4] Sander van der Eijk

Heracles Almelo op ESPN 2

  • 🗣 Voorbeschouwing (18.00-18.45) [ESPN 2]
  • 📺 Feyenoord – Heracles Almelo (18.45-21.00) [ESPN 2]
  • 🗣 Nabeschouwing TOTO KNVB Beker (20.35-21.15) [ESPN 2]
  • 🎥 ESPN DOC: De Rust (21.15-21.45) [ESPN 2]