Heracles Almelo speelt morgen (aanvang 20.00 uur) uit tegen FC Utrecht. Trainer Frank Wormuth kan in De Galgenwaard niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van knieblessure) en Mats Knoester (spierblessure). De beschikbaarheid van Marco Rente is een twijfelgeval. “Ik kan nu nog niet met zekerheid zeggen hoe de opstelling eruit gaat zien”, vertelt Wormuth. “Dat zien we na de training van vanmiddag. Zo is het nog niet zeker of Lucas Schoofs gaat starten of Luca de la Torre. Verder verwacht ik weinig verandering ten opzichte van afgelopen dinsdag.”

“Uit de laatste drie moeilijke uitwedstrijden hebben we zeven punten gehaald: 0-0 bij Feyenoord, 1-2 in Heerenveen en 0-1 in Groningen. Die lijn willen we graag voortzetten. Morgen wordt het weer een mooie uitdaging voor onze ploeg. We staan dan wel in punten gelijk met FC Utrecht, maar ze hebben een erg goede ploeg. Voor ons is het zaak om onze taken goed uit te voeren en vast te houden aan onze spelprincipes. En ik hoop dat Sinan Bakis een mooi vervolg kan geven aan zijn hattrick tegen Emmen. Iedereen is blij voor hem, het is mooi dat hij over de drempel is.”

FC Utrecht – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Ingmar Oostrom.