Heracles Almelo vertegenwoordigen op nationale en internationale FIFA-toernooien? Dit is je kans. Want we zijn op zoek naar het grootste FIFA-talent van de regio om team Heracles eSports te versterken. Om tot dé gedroomde kandidaat te komen organiseert Heracles eSports Talentendagen in verschillende gemeentes.

Elke vrijdag wordt een online Talentendag georganiseerd voor een specifieke gemeente. Kroon jij je tot lokale FIFA-kampioen? Dan kwalificeer je je, net als je medefinalist, direct voor de grote finale van de eSports Talentendagen. Die wordt gehouden in juli, als alle Talentendagen gespeeld zijn. In de grote Finale wordt bepaald wie zich bij Heracles eSports mag voegen en teamgenoot wordt van Bryan Hessing.

Kijk hieronder wanneer de Heracles eSports Talentendag voor jouw gemeente is, meld je gratis aan en start de strijd om de titel.

Heb je het niet tot de finale van jouw gemeentelijke Talentendag geschopt? Niet getreurd, want al voor kwartfinalisten ligt een uitnodiging klaar voor de voorrondes van de grote Finale.

De Heracles eSports Talentendagen worden mede mogelijk gemaakt door Asito, Rabobank en terStal.

De toernooien die gepland staan zijn de volgende:

Klik op het toernooi van jouw gemeente om je aan te melden!