Heracles Almelo hervat de competitie morgen (zaterdag, aanvang 20.00 uur) thuis tegen Vitesse. Trainer Frank Wormuth kan tegen de Arnhemmers niet beschikken over Navajo Bakboord (herstelt goed van een knieblessure) en Teun Bijleveld (niet wedstrijdfit).

“Ik verheug mij op de herstart”, aldus de trainer. “We hebben een wisselvallig 2020 goed afgesloten met twee knappe uitoverwinningen, in Heerenveen en Groningen. Die zes punten hebben de kerstvakantie wel wat beter gemaakt. En nu gaan we een belangrijke drukke maand tegemoet. Het is zaak om iedereen fit te houden en goed te blijven monitoren. Want we hebben iedereen nodig en kunnen in januari een belangrijke stap zetten. Te beginnen met onze wedstrijd tegen Vitesse, dat dit seizoen tot de topteams behoort. Ze doen het geweldig, maar tegen goede ploegen presteren wij ook vaak prima. Dat hebben we eind december nog bewezen.”

Heracles Almelo – Vitesse staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.