Hoofdsponsor Asito roept jou op om weer deel te nemen aan de Asito Awaydays Quiz. Net als bij de laatste thuiswedstrijden van 2020 krijg je ook in de rust van Heracles Almelo – Vitesse de kans om een wel heel bijzondere prijs te winnen. Download de Heracles Almelo App en doe mee!

Voor de winnaar van deze quiz heeft Asito een volledig verzorgde Awayday in de Asito-skybox. Samen met twee vrienden kijk je een uitwedstrijd van Heracles Almelo in de skybox van Asito. Een unieke ervaring die jou de kans geeft om een voetbalwedstrijd maximaal te beleven in de waanzinnige sfeer van Erve Asito.

Doe mee & win

Tijdens de rust van alle thuiswedstrijden van dit seizoen beantwoord je vijf vragen over jouw favoriete voetbalclub. Download de Heracles Almelo App op je smartphone en zorg dat je bent ingelogd. In de rust klik je op de Quiz button om direct mee te doen. Heb je de meeste vragen goed én de snelste tijd? Dan zien wij je binnenkort op onze thuisbasis! De winnaar wordt na de quiz persoonlijk benaderd.

Voetbal als verbindende factor

Als hoofdsponsor heeft Asito voor de fans van Heracles Almelo jaarlijks een fanactie waarbij verbinding, passie én beleving gebundeld worden. Met deze quiz probeert Asito, ondanks dat we niet samen kunnen zijn, toch de verbinding met elkaar te houden. En voetbal samen te beleven. Maar natuurlijk kijken Asito en Heracles Almelo ernaar uit om jou weer te ontmoeten. En om voetbalwedstrijden niet altijd op tv, maar ook weer eens live in het station mee te maken. De volledig verzorgde Awayday in de Asito-skybox, geeft de winnaar van de quiz alvast deze kans om weer in het stadion te komen! Een prijs die garant staat voor een unieke ervaring. Dus speel mee!

Klik hier voor de actievoorwaarden.