Spelen voor je favoriete club is een droom die veel jongens en meisjes hebben. Wanneer blijkt dat dit niet op het veld mogelijk is, is er nog een andere mogelijkheid: eSporter. Als eSporter van een voetbalclub kun jij je eigen team vertegenwoordigen in nationale en internationale competities. Heracles Almelo biedt jongeren uit de regio de kans om zich te laten zien aan Heracles om zo een plek te verdienen in het Heracles eSports team van Bryan Hessing. Bovendien wordt er gestreden voor het kampioenschap per gemeente. 

De zoektocht naar talenten uit de regio wordt gedaan middels de ‘Heracles eSports Talentendagen’ dit zijn verschillende online toernooien die per gemeente gehouden worden. Op de vrijdagavond staat er één gemeente centraal en wordt er een FIFA21-toernooi gehouden. De twee finalisten van dit toernooi plaatsen zich voor de grote Finale. De kwartfinalisten plaatsen zich voor de laatste voorronde. De Heracles eSports Talentendagen worden mede mogelijk gemaakt door: Asito, Rabobank en TerStal.

Tijdens de voorronde plaatsen de laatste spelers zich voor de grote Finale Talentendagen. De grote Finale van de Talentendagen wordt aan het einde van het seizoen in juli gehouden. De winnaar van dit toernooi krijgt een contract aangeboden bij Heracles Almelo en maakt vanaf dat moment onderdeel uit van het Heracles eSports team van Bryan Hessing.  

De Heracles eSports Talentendagen worden mede mogelijk gemaakt door Asito, Rabobank en terStal.

De toernooien die gepland staan zijn de volgende:

Klik op het toernooi van jouw gemeente om je aan te melden!