Heracles eSports is gestrand in de play-offs van de eDivisie. Heracles Almelo verloor overall met 2-3 van FC Utrecht.

Lev Vinken startte de wedstrijd tegen Melvin Boere. In de reguliere competitie wist Lev zijn wedstrijd met 4-1 te winnen. Lev begon goed aan de wedstrijd en wist enkele kansen te creëren. Het was Melvin die op voorsprong kwam in de 29e minuut. Hierna werd er niet meer gescoord tot de rust. Ruststand 0-1. Na rust ging Lev op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Melvin die de score wist te verdubbelen. Direct na de 0-2 van FC Utrecht kreeg Lev ook de 0-3 te verwerken. Het lukte Lev hierna niet meer om te scoren waardoor de eindstand op 0-3 werd bepaald.

Bryan Hessing moest tegen Jaey Daelhuizen een achterstand van drie doelpunten goedmaken. Bryan begon opportunistisch aan de wedstrijd. Dit wierp zijn vruchten af en Bryan wist op voorsprong te komen. Vlak voor rust wist Bryan de score zelfs te verdubbelen waardoor het verschil nog maar één was. Direct na rust wist Bryan zijn grootste kans te creëren. Helaas belandde het schot op de paal. Hierna voerde Bryan de druk meermaals op maar dit bleek niet genoeg om de gelijkmaker te scoren. Eindstand 2-0.

Met een totale uitslag van 2-3 in het voordeel van FC Utrecht is Heracles Almelo niet door naar de eDivisie Finals.