Heracles eSports speelde gisteren haar laatste wedstrijden in de reguliere competitie. Na de overwinningen van dinsdag bestond er nog een kleine kans om directe plaatsing voor de Finals af te dwingen. Gisterenmiddag won Heracles van VVV-Venlo met 5-4.

Lev Vinken begon de wedstrijd tegen Jesper Maes. Lev wist snel op voorsprong te komen in de 13e minuut. Vlak voor rust wist Jesper op gelijke hoogte te komen. Het was Lev die direct na de goal van Jesper weer op voorsprong wist te komen. Hiermee werd de ruststand 2-1. Na rust wist Jesper wederom op gelijke hoogte te komen. Maar het was Lev die gelijk een antwoord klaar had staan en kwam weer op voorsprong. Hierna wist Lev de marge nog te vergroten naar 4-2. Dit was tevens de eindstand.

Bryan Hessing nam het op tegen Lars de Jong.

Bryan kon zijn wedstrijd beginnen met een marge van twee. In de eerste helft waren er enkele kansen over en weer. Vlak voor rust wist Bryan op een 1-0 voorsprong te komen. Ruststand 1-0. Na rust was het Lars die iets terug deed. In de 59e minuut kwam hij op gelijke hoogte. Lars wist zelfs op voorsprong te komen in de 85e minuut. Dit was te laat voor Lars om nogmaals tot scoren te komen. Hierdoor werd de einstand bepaald op 1-2 in het voordeel van VVV-Venlo.
Totale eindstand: 5-4 voor Heracles eSports.

Daarna stond voor Lev Vinken de wedstrijd tegen Bob van Uden op het programma.

Lev Vinken had aan een gelijkspel genoeg om de wedstrijd in zijn geheel te winnen. Dit door de overwinning van Bryan Hessing op Nick den Hamer.

Lev begon de wedstrijd voortvarend en kwam snel op 1-0. Hierna kon hij de score verdubbelen middels een penalty, helaas schoot hij deze naast. Hierna was het Bob die het initiatief overnam. Hij wist na de gelijkmaker snel de 1-2 te maken. Het was Bob die doorging met scoren en hij liep uiteindelijk uit naar 1-4. Lev Vinken wist in de laatste minuut nog de 2-4 te scoren. Hierdoor werd de totale uitslag 5-6 in het voordeel van FC Groningen. Hiermee ging de kleine kans op een directe plaats in de Finals in rook op.

Heracles eSports speelde haar laatste wedstrijd van het seizoen tegen RKC Waalwijk. Bryan Hessing mocht de wedstrijd starten tegen Leroy Miggels.
Bryan begon goed aan de wedstrijd. Hij ging goed om met de druk die Leroy gaf. Na 18 minuten scoorde Bryan het eerste doelpunt van de wedstrijd. Hij wist de score vlak voor rust zelfs te verdubbelen. Hiermee werd de ruststand 2-0. Na rust was het Leroy die iets terug kon doen, hij scoorde de 2-1. Verder werd er niet meer gescoord. Eindstand 2-1.

Lev Vinken speelde hierna zijn wedstrijd tegen Jaap van Alphen.
Lev begon net als Bryan goed aan de wedstrijd en stond na 13 minuten op een voorsprong. Na 25 minuten verdubbelde Lev de score. Voor rust werd er niet meer gescoord. Ruststand 2-0. Na rust begon Jaap meer druk te zetten. Lev wist zich hier goed onderuit te voetballen en maakte in de 56e minuut de 3-0. In de 72e minuut wist Jaap iets terug te doen door de 3-1 te scoren. Het was Lev die hier snel antwoord op wist te geven door in de 78e minuut op 4-1 te komen. In de 87e minuut wist Jaap de 4-2 te scoren. Dit was dan ook het laatste wapenfeit van de wedstrijd. Einstand 4-2.
Hiermee komt de totale eindstand op 6-3.

Heracles eSports komt hiermee op een 7e plaats in de reguliere competitie. Hierdoor mag het in de Play-Offs als derde ploeg een tegenstander kiezen. De Play-Offs zullen aankomende dinsdag gespeeld worden.