Gisteren werden er twee wedstrijden gespeeld. Maandag werd de week goed begonnen met een overwinning op FC Twente. Een samenvatting van deze wedstrijd is te zien in de GoalShow van de eDivisie (5:19-7:10)

Gisterenmiddag werd de wedstrijd tegen SC Heerenveen gespeeld. Heracles eSports wist een 3-1 overwinning te boeken.

Bryan Hessing begon het tweeluik tegen Floris Jorna. In de eerste helft wist geen van beide ploegen iets te laten zien. Dit resulteerde in een 0-0 ruststand. Na rust kwam de wedstrijd pas in de 67e minuut op gang. Het was Floris die op voorsprong wist te komen. Dit deed hij nadat Bryan de nodige kansen had gemist. Gelukkig voor Bryan kwam hij in de 90e minuut op gelijke hoogte en wist hij Lev Vinken zodoende in een neutrale positie te zetten. Eindstand 1-1.

Lev Vinken kon zijn wedstrijd tegen Niels Krist ingaan zonder voorsprong of achterstand. Lev begon goed aan zijn wedstrijd en wist in de 14e minuut te scoren. Hierna werden er aan beide kanten kansen gecreƫerd maar een goal bleef uit. Lev ging dan ook rusten met een voorsprong van 1-0. In de 2e helft wist Niels goed balbezit te houden en was hij opzoek naar de gelijkmaker. Deze bleef uit en het was Lev Vinken die het duel in de extra tijd besliste door de score te verdubbelen. Eindstand 2-0. Hiermee werd de totale eindstand bepaald op 3-1 in het voordeel van Heracles eSports. Een samenvatting van de wedstrijd is te zien in de GoalShow van de eDivisie.(18:58-19:53)

Het tweede duel van de dag werd gespeeld tegen Vitesse. Heracles eSports wist een 5-4 overwinning te boeken.

Bryan Hessing mocht het spits afbijten tegen Renzo Oemrawsingh. Bryan begon zijn wedstrijd goed en kwam in de 8e minuut op voorsprong. Renzo wist hier snel op te reageren door in de 15e minuut de 1-1 te scoren. In de eerste helft kreeg Bryan nog een grote kans maar wist deze niet te verzilveren. In de twwede helft was het Renzo die de voorsprong wist te komen. Gelukkig voor Heracles eSports wist Bryan met een klein gelukje op gelijke hoogte te komen. Hiermee was het dan ook gedaan en werd de eindstand 2-2.

Lev Vinken kon wederom vrijuit spelen door het gelijke spel van Bryan Hessing. Lev begon zijn wedstrijd tegen Levi de Weerd erg goed. Hij kwam in de 8e minuut op voorsprong. Levi kwam in de 19e minuut op gelijke hoogte. In de 34e minuut wist Levi op voorsprong te komen. Hierna werd er niet meer gescoord en ging Lev met een 1-2 achterstand de rust in. Direct na rust kwam Lev op gelijke hoogte. Hierna ging Lev door en kon hij de voorsprong weer terugpakken. Hierna wist Lev de voorsprong te behouden en de uiteindelijke uitslag op 3-2 te bepalen. Hiermee wint Heracles eSports van Vitesse: 5-4.

Morgen staan er wederom twee duels op het programma. Hierin zijn VVV-Venlo en RKC Waalwijk de tegenstanders. In de middag wordt er gespeeld tegen VVV-Venlo. Het team uit Limburg is niet goed bezig in het huidige seizoen. Het heeft slechts 1 punt uit de 14 gespeelde wedstrijden. Heracles eSports moet dus gewoon haar ding doen en drie punten meenemen. Bryan Hessing mag het laten zien tegen Lars de Jong op de XBOX. Lev Vinken speelt op de PlayStation tegen Jesper Maes. De wedstrijd zal om 14:00 gespeeld worden en later op de middag te zien zijn op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

De laatste wedstrijd van het reguliere seizoen zal tegen RKC Waalwijk zijn. RKC Waalwijk staat op het randje van de Play-Offs en zal dus gebrand zijn om de wedstrijd te winnen. Het team van RKC is enigszins gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. Leroy Miggels is overgekomen van FC Emmen om voor RKC uit te komen op de XBOX. Naast Leroy speelt Jaap van Alphen die vorig seizoen zijn debuut heeft gemaakt in de eDivisie. Bryan Hessing zal het opnemen tegen Leroy Miggels. Lev Vinken speelt op de PlayStation tegen Jaap van Alphen. Het duel zal om 21:30 worden gespeeld en is te zien op het YouTube-kanaal van de eDivisie. Hier zullen alle laatste wedstrijden tegelijk gespeeld worden.