Gisteren was de 13e speelronde in de eDivisie. Heracles eSports wist een 6-4 overwinning te boeken op FC Twente.

Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen Brent Weerink eindigde in: 2-2
Bryan mocht het spits afbijten in de Derby van het Oosten. Het was Brent Weerink die op voorsprong kwam na tien minuten. Brent verdubbelde de score na twintig minuten. Hierna wist Bryan zijn eigen spel weer te spelen. Dit resulteerde in de aansluitingstreffer in de 33e minuut. Hiermee werd de ruststand bepaald op 1-2 in het voordeel van FC Twente. Na een uur spelen wist Bryan de gelijkmaker te scoren. Na deze gelijkmaker werd er niet meer gescoord. Eindstand 2-2.

Lev Vinken zijn wedstrijd tegen Enis Tokdemir eindigde in: 4-2.
Lev kon zijn wedstrijd dan vrijuit spelen. Echter was het Enis die op voorsprong kwam in de 28e minuut. Lev liet zich niet van de wijs brengen en scoorde de gelijkmaker in de 34e minuut. Dit bleef de stand tot de rust. De volgende goal liet lang op zich wachten want het was Lev die in de 72e minuut op voorsprong wist te komen. Hierna moest Enis meer druk gaan zetten waardoor er meer ruimte ontstond voor Lev. Hier wist Lev goed gebruik van te maken en hij scoorde dan ook de derde en vierde goal. Enis wist in de laatste minuut nog iets terug te doen maar zijn goal kwam te laat. Eindstand 4-2.

Vandaag staan er twee duels op het programma. Om te beginnen de wedstrijd tegen SC Heerenveen. De club uit Friesland staat op een schamele een na laatste plaats. Met slechts 4 punten uit 13 wedstrijden is er een wonder nodig om nog kans te maken op een plek in de play-offs. De formatie van SC Heerenveen is niet veranderd ten opzichte van vorig jaar. Floris Jorna zal spelen op de XBOX tegen Bryan Hessing. Lev Vinken mag het op de PlayStation opnemen tegen de oudste speler in de eDivisie, Niels Krist. Deze is vanaf 17:00 te zien op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

De tweede wedstrijd van morgen is een echte topper. Hierin staat Vitesse op het programma. Vitesse staat op een knappe 2e plaats en is bezig aan een erg goed seizoen. Met twee goede spelers in de gelederen weten zij het iedere tegenstander erg lastig te maken. Daarnaast weet Vitesse ook hoe ze goals moeten maken, ze zijn namelijk na Ajax het meest scorende team van de competitie. Renzo Oemrawsingh speelt op de XBOX tegen Bryan Hessing. Renzo is een ware vedette binnen de eDivisie. Naast zijn functie als eSporter van Vitesse is hij ook coach bij TeamGullit. Levi de Weerd speelt op de PlayStation tegen Lev Vinken. Levi staat te boek als een van de grootste talenten uit de eDivisie. Met zijn 16 jaar weet hij dit seizoen hoge ogen te gooien. De spannende strijd zal om 20:00 live te volgen zijn op het YouTube-kanaal van de eDivisie.