Deze week staat er een druk programma op de planning. Maar liefst 5 wedstrijden zullen er deze week gespeeld worden. Om te beginnen staat vandaag FC Twente op het programma. De derby van het Oosten staat om 16:00 op de planning. Vorige week werd er een hoognodige overwinning behaald tegen FC Utrecht. Op woensdag wist Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen nummer één van de wereld Nick den Hamer met 3-2 te winnen. Een reglementaire nederlaag van Lev Vinken zorgde voor een 3-8 eindstand. De wedstrijd van Bryan is te zien in de goalshow van de eDivsie. (1:45-2:35) De stand is onderaan dit bericht te vinden.

Lev Vinken speelt zijn wedstrijd Enis Tokdemir. Enis wisselt dit seizoen goede resultaten af met mindere resultaten. Dit in tegenstelling tot Lev Vinken die het afgelopen weekend voor de 7e keer dit jaar een plek wist te bemachtigen bij de Top 200 spelers in het weekend. Desalniettemin kent de eDivisie dit seizoen opvallende resultaten en wordt er van iedere speler verwacht dat zij constant op scherp staan. Lev Vinken zal dus zijn uiterste best moeten doen om de overwinning op zijn naam te schrijven.

Bryan Hessing speelt zijn wedstrijd tegen Brent Weerink. Het jonge talent van FC Twente is dit seizoen goed op dreef. Met een 6-1 overwinning op Vitesse vedette Renzo Oemrawsingh heeft hij laten zien dat er niet met hem te sollen valt deze competitie. Brent kan worden gezien als de kartrekker van FC Twente dit seizoen. Bryan Hessing zal zich van zijn beste kant moeten laten zien om deze wedstrijd te winnen.

Al met al een mooi affiche om deze drukke week mee te beginnen. Op dinsdag staan SC Heerenveen en Vitesse op het programma. Terwijl woensdag VVV-Venlo en RKC Waalwijk de tegenstanders zijn. Er zijn in deze laatste drukke week goede resultaten nodig om een plek bij de top 12 te bemachtigen. De plekken 5 tot en met 12 geven namelijk recht op een plaats bij de Play-Offs. Deze zullen volgende week gespeeld worden een dag voordat de eDivisie Finals op het programma staan.

De wedstrijd is vanaf 19:00 te zien op het YouTube-kanaal van de eDivisie.