Een bijzondere mijlpaal voor Tim Breukers. De 33-jarige verdediger speelde tegen FC Groningen zijn 262e Eredivisiewedstrijd voor Heracles Almelo. Dat is een evenaring van het record van Kwame Quansah, de 38-jarige Ghanees die tussen 2004 en 2014 voor Heracles Almelo speelde.

Wat betreft het aantal speelminuten in de 262 wedstrijden is Breukers zijn voormalig ploeggenoot de baas. Quansah kwam tot 21.396 minuten in de Eredivisie, Breukers met de uitwedstrijd tegen FC Groningen tot 21.935.

In maar liefst 109 Eredivisieduels kwamen Breukers en Quansah gelijktijdig in actie. Zo ook bij het debuut van Breukers tijdens de wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo (6-0) op 2 december 2007. Quansah begon dat duel in de basis, Tim Breukers maakte in de 34e minuut zijn opwachting als vervanger van de geblesseerde Björn Daelemans.

De eerste wedstrijd na de winterstop speelt Heracles Almelo thuis tegen Vitesse. Zo kan Breukers op 9 januari alleen recordhouder worden.

Eerder dit seizoen kreeg Tim Breukers een shirt overhandigd naar aanleiding van zijn 250e Eredivisiewedstrijd in het shirt van Heracles Almelo. Dat was het uitduel tegen Willem II op zondag 20 september (4-0).

Eerder dit seizoen kreeg Tim Breukers een shirt overhandigd naar aanleiding van zijn 250e Eredivisiewedstrijd in het shirt van Heracles Almelo.

Breukers speelde van 2007 tot 2012 voor Heracles Almelo en sinds 2015. Eén keer was de 33-jarige Oldenzaler trefzeker in de Eredivisie: op 6 mei 2018 uit tegen Sparta (2-5 winst).