Woensdagavond was de elfde speelronde in de eDivisie. Heracles eSports wist een 4-3 overwinning te boeken op FC Utrecht.

Lev Vinken zijn wedstrijd tegen Melvin Boere eindigde in: 4-1.
Lev kwam na dertig minuten op voorsprong en behield deze voorsprong tot de rust. Na rust was het Melvin die op gelijke hoogte kwam. Enkele minuten later wist Lev de voorsprong weer te bemachtigen. Direct na de 2-1 werden heel snel de 3-1 en 4-1 gescoord. Deze stand wist Lev tot het einde van de wedstrijd vast te houden.

Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen Jaey Daalhuisen eindigde in: 0-2
Bryan kwam vlak voor rust op achterstand. De ruststand werd hiermee bepaald op 0-1 in het voordeel van Jaey. In de 63e minuut verdubbelde Jaey de score. Bryan wist de marge die Lev had gecreƫerd vast te houden. Jaey kwam niet verder dan 0-2. Hierdoor eindigde de totale uitslag in 4-3.

Het duel dat woensdag op het programma staat is de wedstrijd tegen FC Groningen. De club uit het noorden staat op een zesde plaats. Nick den Hamer is als eSporter van FC Groningen bezig aan een goed seizoen. Hij eindige vorig jaar als beste Nederlander op de Xbox wereldranglijst. Bob van Uden heeft de plek van Levy Frederique overgenomen als speler op de PlayStation. Bob van Uden kwam afgelopen zomer over van Ajax. Hier werd hij verhuurd aan Sagan Tosu uit Japan. Nick en Bob zijn bezig aan een goed seizoen bij FC Groningen.

Bryan Hessing zal het tegen Nick den Hamer opnemen op de Xbox. Nick was afgelopen weekend de beste speler in de Weekend League op die console. Voor Bryan een mooie kans om te laten zien waar hij staat.

Lev Vinken zal het opnemen tegen Bob van Uden op de PlayStation. Bob heeft aangegeven dat een van de wedstrijden waar hij naar uitkijkt juist deze wedstrijd is. Al met al een wedstrijd tussen twee topspelers. Een garantie op een wedstrijd van hoog niveau.

Het duel tussen Heracles Almelo en FC Groningen zal niet live te zien zijn. Maar vanaf 17:00 uur op het Youtube-kanaal van de eDivisie