Heracles Almelo speelt morgen (woensdag, aanvang 20.00 uur) uit tegen FC Groningen. Trainer Frank Wormuth kan over een fitte selectie beschikken, alleen Navajo Bakboord (hij herstelt van een knieblessure) is nog niet wedstrijdfit.

“We zullen niet veel veranderen na de overwinning van afgelopen zondag”, vertelt Wormuth. “Het was een heerlijk gevoel om weer eens te winnen. Natuurlijk speelden we in de laatste weken ook niet slecht, maar als je alleen complimenten krijgt en geen punten gaat er toch iets mis. Met deze drie punten hebben we een mooie beloning gekregen. Uiteraard willen we het jaar 2020 goed afsluiten in Groningen. Een uitwedstrijd tegen de nummer vijf van Nederland, dat wordt interessant. We hebben natuurlijk verloren van ploegen als RKC, VVV en Fortuna Sittard. Dat moeten we ergens compenseren. Dat hebben we in Heerenveen gedaan en het zou fantastisch zijn als we dit in Groningen nog een keer kunnen doen.”

FC Groningen – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout.