De vijfde en tevens laatste dag van de Black Box. Om 10.00 uur is op een specifieke plek in Almelo de Black Box verstopt. Op deze pagina vind jij de vijfde en laatste hint om vervolgens de cryptische omschrijving van de locatie op te kunnen lossen. Ben jij als eerste op locatie en vind jij de Black Box ter waarde van circa €2000,-?

De Black Box is al gevonden. We maken de gelukkige vinder vanmiddag bekend!


Cryptische omschrijving van de locatie van de Black Box

Bij de […..] van dit huis omringd door water, zal jij vinden wat iedereen zoekt. Met de rust zal het hier snel afgelopen zijn, als alle gelukzoekers op locatie komen. Haast je naar deze locatie zodat jij de gelukkige winnaar wordt van deze zoektocht. 

Gebruik de vijf hints van de Black Box-dagen om een woord te maken. Vul dit woord in op de puntjes van de cryptische omschrijving.


De vijf hints voor de Black Box:

#1: De hint van 29 november
Welke speler zorgde voor de gelijkmaker in de laatste wedstrijd in ons vorige stadion? Noteer de tweede letter van zijn voornaam.

#2: De hint van 6 december
Welke keeper stond op doel tijdens een belangrijke bekerwedstrijd tegen AZ, die gewonnen werd? Noteer de laatste letter van zijn achternaam.

#3: De hint van 11 december
Noem de speler, geboren in 1904, die zestien seizoenen actief is geweest voor Heracles. Noteer de tweede letter van zijn voornaam.

#4: De hint van 20 december
Wie was trainer van Heracles tijdens het traditionele Voek toernooi in 1954? Noteer de tweede letter van zijn achternaam.

#5: De hint van 22 december
Welke speler maakte in 2006 zijn debuut voor Heracles Almelo tegen Feyenoord? Noteer de 5e letter van zijn naam.


De Black Box wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners: