Al vele jaren werken Heracles Almelo en Voetencentrum Wender samen. Gezien de tevredenheid bij beide partijen is deze samenwerking onlangs bestendigd en verlengd. De podotherapeut met vestigingen in heel Nederland en het hoofdkantoor in Hengelo, gaat met Heracles Almelo werken aan haar exposure.

Als partner van Heracles Almelo levert Voetencentrum Wender verschillende diensten om de spelers blessurevrij het seizoen door te helpen. Jaarlijkse verzorgt Voetencentrum Wender voor de selectie van Heracles Almelo de podotherapeutische screening, bewegingsanalyses en schoenadvies voor de spelers.

Emiel Bolscher, fysiotherapeut Heracles Almelo: “De analyses en ondersteuning van Voetencentrum Wender worden gewaardeerd door onze spelers. Bovendien zijn ze heel flexibel en staat er altijd binnen 48 uur een sportpodotherapeut voor onze selectie klaar.”

Zo helpt Voetencentrum Wender de spelers van Heracles Almelo altijd een stap verder.

Op de foto tekenen, van links naar rechts, Emiel Bolscher (fysiotherapeut Heracles Almelo), Tim Steffens (podotherapeut Voetencentrum Wender), Ed Wender (eigenaar Voetencentrum Wender), en Tom Uitzetter (commercieel manager Heracles Almelo), de nieuwe overeenkomst.

New call-to-action