Vanavond staat de wedstrijd met FC Utrecht op het programma. Na de twee verliespartijen van vorige week is Heracles eSports gebrand om te winnen. Dit zal ook nodig zijn om aan te haken bij de top twaalf die recht geeft op de play-offs. De mogelijkheid om een directe plek in de Finals af te dwingen wordt steeds kleiner. Onderaan dit bericht is de huidige stand te zien. Een samenvatting van de wedstrijd tegen Ajax (3-4) is te zien in de GoalShow van de eDivisie. (13:08-15:12)

FC Utrecht is net als Heracles eSports bezig om zich in de top twaalf te nestelen. Op dit moment staan ze op een tiende plek met dertien punten. Heracles eSports staat met een achterstand van drie punten op een veertiende plaats. Dit duel is dan ook van groot belang om een plek in de top twaalf te bemachtigen. Het duo van FC Utrecht is onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Dit duo haalde vorig jaar de eDivisie-Finals. Hiermee is het een geduchte tegenstander.

Melvin Boere zal het vanavond op de PlayStation tegen Lev Vinken opnemen. Melvin wist afgelopen week twee goede overwinningen te boeken op Gilles Bernard van AZ en op Julian van den Berg van Feyenoord. Hiermee zit hij in een goede fase. Lev Vinken zal na zijn vorige wedstrijd ook met vertrouwen naar vanavond gaan. Hij wist vorige week van Tjardo Paliama van Ajax te winnen. Het zal een spannend duel worden tussen 2 spelers die goed in vorm zijn.

Jaey Daalhuisen zal het op de Xbox opnemen tegen Bryan Hessing. Jaey zal met een goed gevoel uitkijken naar de wedstrijd van vanavond. Hij wist namelijk vorige week Ryan Tilborg te verslaan. Met enkele goede overwinningen dit seizoen heeft hij bewezen van waarde te zijn voor de eDivisie. Jaey treft een in mindere vorm verkerende Bryan Hessing. Bryan hoopt op zijn beurt dat hij het tij kan keren vanavond door naast een teamoverwinning ook een persoonlijke overwinning te boeken.

Het duel tussen Heracles Almelo en FC Utrecht zal live te zien zijn om 18:15 uur op het Youtube-kanaal van de eDivisie

alt