Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 14.30 uur) uit tegen sc Heerenveen. Trainer Frank Wormuth kan in Friesland niet beschikken over Navajo Bakboord (knie). Noah Fadiga en Jeff Hardeveld trainen weer mee. Sinan Bakis keert terug na een schorsing.

“De wedstrijd tegen Heerenveen is voor ons weer een mooie uitdaging”, aldus Wormuth. “We hebben twee weken geleden een uitstekend resultaat gehaald in De Kuip en afgelopen vrijdag tegen Fortuna Sittard was het voetballend niet slecht. Daar heb je alleen niets aan als je met lege handen staat. We gaan zondag weer vechten voor een goed resultaat. Heerenveen is een tegenstander die de zaken dit seizoen prima voor elkaar heeft. Een goed voetballende ploeg die terecht in het linkerrijtje staat.”

SC Heerenveen – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Martin Pérez.