Woensdag werd de tiende speelronde van de eDivisie gespeeld. Heracles eSports verloor met 3-4 van koploper Ajax Amsterdam. 

Lev Vinken zijn wedstrijd tegen Tjardo Paliama eindigde in: 3-1.

Lev kwam snel op voorsprong en hield na de 1-0 de druk hoog. Dit resulteerde in een verdubbeling van de score. Tjardo vergat de aansluitingstreffer te maken door zijn verkregen penalty te missen. Het was Lev die hierna vrolijk doorging met aanvallen en dit bracht hem tot de 3-0. Hierna vergat Lev de score nog meer te vergroten en was het Tjardo die nog tot 3-1 kon komen in de laatste minuten.

Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen Dani Hagebeuk eindigde in: 0-3.

Bryan begon zijn wedstrijd met een marge van twee. Het was dan ook Dani die het spel moest maken en hij deed dit ook. Met veel druk wist Dani het Bryan lastig te maken en snel op voorsprong te komen. Vlak voor rust kon Dani met de tweede goal van de wedstrijd de totale stand weer gelijk trekken. In de tweede helft kroop Bryan uit zijn schulp en creëerde hij de nodige kansen. Hij wist zelfs een 100% kans te creëren maar wist deze niet te verzilveren. In de counter die hierop volgde was het Dani die de derde van de wedstrijd maakte. Ook na deze goal kreeg Bryan nog de nodige kansen, maar het leek niet mee te zitten bij Bryan. Hiermee eindigde de wedstrijd in 0-3 waardoor de totale eindstand op 3-4 te staan kwam in het voordeel voor Ajax.

Heracles eSports bevindt zich in een mindere fase. Met slechts drie punten uit de laatste vier wedstrijden kan men spreken van een dip. Vooral Bryan lijkt erg uit vorm te zijn. De doelstelling is vanaf nu duidelijk, de play-offs bereiken en vanaf daar pieken op de juiste momenten. Voor het bereiken van de play-offs moeten nog wel de nodige punten gehaald worden. Volgende week staan niet de minste tegenstanders op het programma. FC Utrecht en FC Groningen. De eSporters zullen er weer alles aan doen om de volle winst te pakken. Een samenvatting van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam is te zien in de GoalShow van de eDivisie. (10:17-12:17)