Gisteren was de negende speelronde in de eDivisie. Heracles eSports verloor met 0-7 van Sparta Rotterdam.

Lev Vinken zijn wedstrijd tegen Thomas de Zeeuw eindigde in: 0-2
Lev kwam vroeg op achterstand en kon deze achterstand recht trekken middels een penalty. Deze werd gemist en Lev moest op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte niet en hierdoor begon Lev meer druk te zetten. Hier maakte Thomas goed gebruik van door in een counter de score te verdubbelen.

Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen Aristote Ndunu eindigde in: 0-5
Bryan begon zijn wedstrijd net als Lev niet goed en keek meteen tegen een 0-1 achterstand aan. Hierna moest Bryan opzoek naar doelpunten. Maar het was Aristote die een erg goede wedstrijd speelde. Hij wist Bryan de gehele wedstrijd te domineren waardoor hij uiteindelijk uit kon lopen naar 0-5.

Vanavond staat de huidige nummer één van de eDivisie op het programma. Ajax Amsterdam is uitstekend bezig in het eDivisie-seizoen. Tjardo Paliama is deze zomer overgekomen van Vitesse en speelt op de PlayStation. Hij neemt het stokje over van Curtis Poole. Op de XBOX is het Dani Hagebeuk die achter de knoppen zit. Dani is een bekende in de eDivisie en is bezig aan zijn 4e seizoen in de eDivisie. De nood bij Heracles eSports is inmiddels erg hoog en alle zeilen moeten worden bijgezet om plaatsing voor Play-Offs in eigen hand te houden. Er kan aan alle discussies een einde komen door morgen de wedstrijd tegen Ajax in een overwinning om te zetten.

Het duel tussen Heracles Almelo en Ajax Amsterdam zal live te zien zijn om 19:00 uur op het Youtube-kanaal van de eDivisie