In navolging van de lockdown die maandagavond is aangekondigd, sluit Heracles Almelo tot en met 19 januari de deuren van Erve Asito. Dat betekent dat de receptie, kantoren, BusinessClub, skyboxen en FanServiceShop gesloten zijn. Wel blijft de club telefonisch en digitaal bereikbaar. Fanartikelen kunnen besteld blijven worden via de webshop. Voor beiden geldt een uitzondering van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari. In die periode is het stadion volledig gesloten.

Je bestelling via shop.heracles.nl wordt – net als altijd – op werkdagen binnen 24 uur verzonden. Afhankelijk van de drukte bij de pakketdienst heb je je bestelling binnen een paar dagen in huis. Je cadeaus zeker voor kerst in huis hebben? Bestel op tijd. Ook voor de webshop geldt de sluiting van 24 december tot en met 3 januari. Bestellingen in die periode worden vanaf 4 januari in behandeling genomen.