Heracles Almelo speelt morgen (vrijdag, aanvang 20.00 uur) thuis tegen Fortuna Sittard. Trainer Frank Wormuth kan niet beschikken over Navajo Bakboord (knie), Noah Fadiga (enkel) en Jeff Hardeveld (lies/buikwand). Ook Sinan Bakis is niet beschikbaar, de spits is na zijn twee gele kaarten bij Feyenoord voor één duel geschorst.

“Silvester van der Water keert terug in de wedstrijdselectie”, aldus trainer Frank Wormuth. “Hij heeft de laatste dagen weer meegetraind en is hersteld. Thuis tegen Fortuna Sittard, een directe concurrent, moeten we winnen. Dat zal niet gemakkelijk worden, want Fortuna heeft het vorige week tegen een goede ploeg als Willem II ook uitstekend gedaan. Wij moeten er alles aan doen een goed vervolg te geven aan de wedstrijd tegen Feyenoord. We hebben deze competitie gewonnen van FC Utrecht en een punt gepakt tegen PSV en Feyenoord maar het is nu zaak dat we onze ‘must win’ wedstrijden ook inderdaad gaan winnen.”

Heracles Almelo – Fortuna Sittard staat onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank.