Ruim 5500 seizoenkaarthouders zijn vandaag, donderdag 10 december, verrast met de gratis Samen Thuis-Box. Seizoenkaarthouders konden de box afhalen bij een drive-thru in de regio of bij Erve Asito.

Grote opkomst
Vanaf 15.30 uur was het groen licht en konden seizoenkaarthouders de box met o.a. kerstballen, versnaperingen en nog veel meer ophalen in zowel Hengelo, Nijverdal, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo. In Almelo, bij Erve Asito, liep het storm.

Het gratis aanbieden van de Samen Thuis-box maakt onderdeel uit van de Black & White Weeks, waarbij we onze supporters iedere dag een zwart-witte verrassing aanbieden.

Heracles Almelo – Fortuna Sittard
Vrijdagavond om 20.00 uur speelt Heracles Almelo een belangrijk thuisduel tegen Fortuna Sittard. We hopen dat onze seizoenkaarthouders door de Samen Thuis-box van deze wedstrijd kunnen genieten. Ook verzorgen we een pre-match show tijdens de warming-up, waarbij we samen met jullie ons opwarmen voor de wedstrijd. Houd hiervoor mijn.heracles.nl en de social media kanalen van de club in de gaten.

Tijdens de Black & White Weeks maak je als supporter van Heracles Almelo iedere dag kans op mooie prijzen, toffe giveaways en unieke content.