Een waar doelpuntenfestijn tijdens de zevende speelronde in de eDivisie. Heracles eSports wist zijn wedstrijd tegen ADO Den Haag met maar liefst 10-3 te winnen.

Bryan Hessing zijn wedstrijd tegen Danny Hazebroek eindigde in: 4-2
Bryan begon het tweeluik tegen eDivisie-veteraan Danny Hazebroek. Danny is net als Bryan als sinds het eerste seizoen actief in de eDivisie. Bryan kwam laat in de eerste helft op een 0-1 achterstand, maar scoorde direct hierna de gelijkmaker. Hiermee werd de ruststand bepaald op 1-1. Direct na rust kwam Bryan op voorsprong middels een penalty. Bryan drukte na de 2-1 snel door en kwam op 3-1. In de 73e minuut besliste Bryan de wedstrijd door op 4-1 te komen. Danny wist nog iets terug te doen waardoor de eindstand 4-2 werd.

Lev Vinken zijn wedstrijd tegen Rick Dame eindigde in: 6-1.
Lev begon zijn wedstrijd sterk en kwam snel op voorsprong. Deze voorsprong wist hij tot de rust vast te houden waardoor er met een 1-0 tussenstand gerust werd. Na rust was het Rick Dame die het spel moest maken om nog kans te maken op een overwinning. Hier wist Lev goed gebruik van te maken. Hij verdubbelde zijn voorsprong naar 2-0. Kort hierna deed Rick iets terug en kwam op 2-1. Helaas voor ADO Den Haag was het Lev die op dat moment de smaak te pakken kreeg. Met geweldige goals zette hij de eindstand op 6-1.

Hierdoor werd de totale eindstand bepaald op 10-3.