In januari 2018 maakte Joey Pelupessy de overstap van Heracles Almelo naar Sheffield Wednesday. In het komende Heracles Magazine vertelt de voormalig aanvoerder van Heracles Almelo over zijn Engelse avontuur. Hoe gaat hij om met de vele trainerswisselingen? Hoe vergaat het zijn ploeg nadat het moest starten met zes punten in mindering? Maar ook: volgt hij Heracles Almelo nog?

In het kader van de Black & White Weeks kunnen seizoenkaarthouders het interview met Pelupessy nu al online lezen. Geen seizoenkaarthouder? Niet getreurd! Want iedereen maakt kans op het winnen van een wedstrijdshirt van Pelupessy. Een shirt van Sheffield Wednesday dat hij speciaal voor deze actie heeft opgestuurd uit Engeland. Vul het formulier in en wie weet ben jij de winnaar.

Exclusief voor seizoenkaarthouders is het hele artikel met Joey Pelupessy uit het komende Heracles Magazine nu al online te lezen.

De winnaar van het wedstrijdshirt van Joey Pelupessy is Mylan Coenraad geworden.