Het wordt een belangrijke week voor Heracles eSports. Met slechts zeven punten uit zes wedstrijden staat Heracles Almelo op een tiende plaats. De plekken een tot en met vier zorgen voor rechtstreekse plaatsing voor de eDivisie-Finals. Wil Heracles eSports hier nog kans op maken moeten de komende wedstrijden in winst worden omgezet. Beginnend deze week met ADO Den Haag en Fortuna Sittard.

Dinsdagmiddag om 14:00 (deze wedstrijd stond op 16:00 en is verplaatst) staat ADO Den Haag op het programma. ADO Den Haag heeft een combinatie van ervaring en talent in het team. Danny Hazebroek is net als Bryan Hessing sinds het eerste seizoen al actief in de eDivisie. In een onderlinge wedstrijd mogen ze laten zien wie de meeste ervaring heeft opgedaan de afgelopen jaren.

Op de PlayStation is het Rick Dame die achter de knoppen zit. Hij is dit seizoen één van de nieuwe spelers in de eDivisie. Hij zal het gaan opnemen tegen Lev Vinken. Met slechts één punt uit zes wedstrijden is ADO Den Haag slecht begonnen aan het seizoen. Wel moet gewaakt worden voor het feit dat ADO Den Haag afgelopen week haar enige punt behaalde tegen titelkandidaat FC Groningen. Heracles Almelo zal er dus alles aan moeten doen om de drie punten binnen te slepen.

De wedstrijd tegen ADO Den Haag is om 17:00 te zien op het YouTube-kanaal van de eDivisie.