Een dubbele actie op 8 december dankzij onze Partner in Business Huiskes-Kokkeler. Je maakt namelijk niet alleen kans op een Heracles Almelo-loopauto, ook profiteer je van de private lease eindejaarsdeal: je rijdt de eerste maand in jouw nieuwe Volkswagen helemaal gratis.

Private lease eindejaarsdeal: Rijd de eerste maand gratis

Klaar voor het echte werk? Maak gebruik van de private lease aanbieding via Huiskes-Kokkeler Volkswagen en krijg de eerste maand gratis!

  • De actie geldt van 8 t/m 31 december 2020
  • De actie geldt op een nieuwe Volkswagen up!, Polo of T-Roc uit voorraad
  • De actie geldt bij een contractduur van 48 maanden, elke kilometrage mogelijk.

Win de Heracles Almelo-loopauto

Wil jij jouw zoon of dochter een wel heel bijzondere eerste auto cadeau doen? Hij of zij kan dankzij de exclusieve Heracles Almelo-loopauto van Huiskes Kokkeler niet vroeg genoeg beginnen. Winnen? Laat je gegevens achter in het formulier onder deze afbeelding en maak direct kans.

De winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.