Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) uit tegen Feyenoord. Trainer Frank Wormuth kan in De Kuip niet beschikken over Navajo Bakboord (knie), Silvester van der Water (spier), Noah Fadiga (enkel) en Jeff Hardeveld (lies/Buikwand). Aanvaller Adrian Szöke keert terug na een schorsing.

“Met Feyenoord-uit hebben we weer een mooie uitdaging voor de boeg”, aldus Wormuth. “Opnieuw een uitduel tegen één van de beste teams van Nederland. Wij zullen zondag het uiterste van onszelf moeten vragen en dan is er altijd een kans. Feyenoord is in de competitie al heel lang zonder nederlaag en wij hebben uit al heel lang niet gewonnen. Het zou mooi zijn als deze twee series zondag in Rotterdam eindigen. En natuurlijk is Feyenoord de favoriet, maar we gaan vol voor een goed resultaat. We hebben vorige week tegen AZ en eerder dit seizoen tegen PSV bewezen dat we in bepaalde delen van wedstrijden aardig partij kunnen bieden aan toptegenstanders.”