De decembermaand is aangebroken. Waar de overheid een vakantie naar het buitenland afraadt, heeft Heracles Almelo een leuke invulling voor de kerstvakantie: een uniek Heracles Soccer Camp op Erve Asito. Deze leuke trainingen zijn voor alle jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar.

Wil jij graag beter worden in acties maken, dribbelen of scoren? Dan is het Heracles Soccer Camp echt iets voor jou. Het is dé oplossing om het coronajaar voetballend af te sluiten in het stadion van je favoriete club. Als deelnemer ontvang je een gaaf tenue (shirt, broek en sokken), ontwikkel je je voetbalvaardigheden op het veld onder begeleiding van gediplomeerde trainers en speel je misschien een potje FIFA in de officiële eBox in het stadion.

Wat mag je verwachten als deelnemer?

  • 3 dagen voetbalplezier van 8.30 uur – 14.30 uur
  • Je eigen Heracles Soccer Camps tenue (shirt, broek en sokken)
  • Trainen onder begeleiding van gediplomeerde trainers
  • Nieuw: Skill Games uit FIFA 21 in het stadio
  • Een afwisselend voetbal- en animatieprogramma
  • Tussendoortjes en drinken
  • Een Heracles Soccer Camps medaille en goodiebag

Meer informatie of aanmelden?

Ga snel naar www.heracles.nl/soccercamps en schrijf je (klein)zoon/dochter in voor een sportieve kerstvakantie.