Afgelopen maandagavond stond het Heracles Online Tournament weer op het programma. Vele deelnemers trapten omstreeks 19:30 hun wedstrijden af. Het toernooi werd georganiseerd in samenwerking met ProPlayers.

Meer dan 100 deelnemers waren maandagavond online om mee te dingen om de prijzen. Met een plek in het eTalents-team in het verschiet waren alle spelers vastberaden om zo goed mogelijk te presteren. Nadat vanuit de groepsfase 32 deelnemers zich in de knockout-fase speelden werd het toernooi echt spannend. Met maar enkele grote uitslagen kon gezegd worden dat de spelers erg aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk waren het TalhaDemirelYT, BrotherDJ, WesselDommerholt en NT2000 die de halve finales bereikten. Hierin rekende TalhaDemirelYT af met NT2000 en BrotherDJ won zijn wedstrijd tegen WesselDommerholt. In de finale was BrotherDJ helaas geen partij voor TalhaDemirelYT. Met een 3-1 overwinning plaatste TalhaDemirelYT ook dit toernooi achter zijn naam. In de strijd om de 3e plaats was het NT2000 die na een spannende wedstrijd won met 2-1.

Het volgende Heracles Online Tournament staat op 28 december op de planning.

Wil jij je eerder kunnen inschrijven en vele andere voordelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor #TeamZwartWit via: www.heracles.nl/teamzwartwit