Vanavond staat het duel tussen Heracles Almelo en PSV Eindhoven op het programma in de eDivisie. Op dit moment staat Heracles zevende in de competitie. PSV staat lager genoteerd op de ranglijst met een veertiende plaats.

PSV is het seizoen niet goed begonnen en heeft slechts drie punten weten te vergaren in de afgelopen vier speelrondes. Dennis Verhoeven, die in de zomerstop is overgekomen van VVV-Venlo, is erg goed op dreef. Hij heeft het afgelopen weekend ook erg goed gepresteerd op de Global Series. Met een plek bij de beste twaalf spelers van het toernooi heeft hij laten zien dat hij in erg goede vorm verkeert.

Ali Riza Aygün blijft nog achter. Hij heeft dan ook te kennen gegeven dat hij erg moet wennen aan FIFA21. De eSporter van PSV heeft echter ook te kampen gehad met het Coronavirus. Hiervan is hij inmiddels hersteld en hij heeft in zijn vorige wedstrijd de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Het wordt dan ook een erg spannende wedstrijd. Waar Bryan Hessing het zal opnemen tegen de in vorm verkerende Dennis Verhoeven. Zal Lev Vinken zich van zijn beste kant moeten laten zien tegen Ali Riza Aygün.

Op dinsdagavond zal de wedstrijd Heracles Almelo – PSV Eindhoven live te zien zijn om 18:15 op het YouTube-kanaal van de eDivisie.