Het is Matchday! Op Erve Asito nemen we het vandaag op tegen AZ. Ook is het de vierde dag van de Black & White Weeks én is het Black Weekend. Om dat weekend op deze wedstrijddag in stijl af te sluiten scoor je alleen vandaag 25% korting op de basiself: de elf beste producten uit de online shop.

De korting op de basiself hebben we al voor je verrekend. We proberen je pakketje binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de drukte bij onze verzendpartner wordt je bestelling binnen enkele dagen afgeleverd.

We hopen dat jullie in deze vreemde tijd gezond blijven en dat wij elkaar snel weer mogen zien. Alvast fijne feestdagen toegewenst. Zwart en wit is Heracles. Een thuis voor iedereen.

Maandagochtend gaan de Black & White Weeks gewoon weer verder met een nieuwe verrassing. Bekijk de kalender van de Black & White Weeks