RJ Safety & Security is al bijna 30 jaar dé beveiligingspartner van Heracles Almelo. “We zijn trots op deze mooie samenwerking”, vertelt Arjen Lammersen, algemeen directeur van RJ Safety & Security. “Dat we zondag aanstaande daarom weer Wedstrijdsponsor zijn bij Heracles Almelo – AZ en kunnen genieten van een mooie pot voetbal, is iets waar we enorm trots op zijn.”

RJ Safety & Security is dé totaalaanbieder op het gebied van veiligheid en beveiliging in Oost-Nederland. Met ruim 250 medewerkers en 14 surveillancewagens, bieden zij een oplossing voor ieder beveiligingsvraagstuk, voor zowel organisaties als particulieren. Door de grote kennis en jarenlange ervaring is het een flexibele, professionele en betrouwbare partner op het gebied van veiligheid.

“We benaderen veiligheid en beveiliging als een integraal concept”, vertelt Lammersen. “Door deze integrale samenwerking tussen onze drie business units, RJ Security, RJ Monitoring Operations Center en RJ Opleidingen, zijn we in staat om een totaalconcept te bieden voor een optimale veilige situatie. Dit zien we ook terug in de jarenlange hechte samenwerking met Heracles Almelo, waar we erg trots op zijn”, sluit Lammersen af.

U bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek. Samen maken we onze leefomgeving een stukje veiliger!

RJ Safety & Security
Twekkeler Es 7
7574 ST ENSCHEDE
(0)88 434 99 04
info@rjsecurity.nl

New call-to-action