Dag twee & drie van de Black & White Weeks. Naast vrijdag (Black Friday) is het ook op zaterdag stapelkorting tijdens Black Weekend in de FanServiceShop, Fanshop Stad en op shop.heracles.nl. Je profiteert van stapelkorting tot 25% op het hele assortiment.

Bij aanschaf van 1 artikel scoor je 15% korting, bij 2 artikelen 20% en bij drie of meer artikelen 25% korting.

Daarnaast hebben we ook voor zondag nog speciale acties op shop.heracles.nl voor Black Weekend. Wil je weten welke? Houd onze social media, website en Black & White Weeks kalender in de gaten.

Shop verstandig, shop online

Shop verstandig, shop online. Want ook daar profiteer je natuurlijk van de actie. Kom je toch liever naar de FanServiceShop op Erve Asito of naar Fanshop Stad in het centrum van Almelo? Houd dan rekening met de geldende coronamaatregelen.

Online wordt je korting automatisch verrekend. We proberen je pakketje binnen één werkdag te verzenden. Afhankelijk van de drukte bij onze verzendpartner wordt je bestelling binnen enkele dagen afgeleverd.

We hopen dat jullie in deze vreemde tijd gezond blijven en dat wij elkaar snel weer mogen zien. Alvast fijne feestdagen toegewenst. Zwart en wit is Heracles. Een thuis voor iedereen.

Bekijk de kalender van de Black & White Weeks