Op donderdag 26 november start Heracles Almelo met de Black & White Weeks. In ruim vier weken tot en met kerstavond, 24 december, openen wij in de kalender hieronder iedere ochtend om 10.00 uur de tegel van die dag. Met daarachter dus iedere dag een zwart-witte verrassing. Word wakker met jouw favoriete club!

Zo geniet je gedurende de Black & White Weeks van exclusieve content, zijn er aanzienlijke kortingen bij sponsoren en in de FanServiceShop en maak je daarnaast kans op vele prijzen. Als klap op de vuurpijl is er de Black Box. Tijdens de Black & White Weeks worden op een aantal dagen hints weggegeven die jou uiteindelijk gaan vertellen waar de Black Box verstopt ligt. De locatie kan je dus ontrafelen door alle antwoorden van de speciale gouden tegeltjes te verzamelen en te combineren. Na de laatste hint op de finaledag, 22 december, zal de gelukkige eerste vinder de Black Box mee naar huis nemen ter waarde van circa €2000 euro. Doe jij mee?

We hopen dat jullie in deze vreemde tijd gezond blijven en dat wij elkaar snel weer mogen zien. Alvast fijne feestdagen toegewenst. Zwart en wit is Heracles. Een thuis voor iedereen.