Heracles Almelo heeft haar tweede overwinning weten te boeken in de eDivisie. Er werd met 6-3 gewonnen van FC Emmen.

Lev Vinken mocht de wedstrijd starten tegen Toon Buné. Toon kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Maar Lev liet zich niet kennen en maakte nog voor rust de gelijkmaker. Door in de 61e minuut de tweede goal te maken kon hij de eindstand bepalen op 2-1.

Het duel tussen Bryan Hessing en Levy Frederique was een duel vol spektakel. Waar de eerste helft vrij rustig verliep en eindigde in 0-0 was het de tweede helft waarin de goals vielen. Bryan kwam vlak na rust op voorsprong middels een penalty. Kort hierna wist Levy de gelijkmaker te scoren. Nadat Levy de kans op de voorsprong verpest had was het Bryan die zijn score vergrootte. Al snel werden de 2-1, 3-1 en 4-1 gescoord. Levy kwam te laat nog terug op 4-2, waardoor dit de eindstand bleef.

Een goede 6-3 overwinning op een geduchte tegenstander. Vanavond (woensdag) staat regerend kampioen PEC Zwolle op het programma. Het duel is live te zien om 18:15 op het YouTube-kanaal van de eDivisie