Met drie punten uit twee wedstrijden kent Heracles Almelo een redelijke start van de competitie. De hoop is dan ook dat deze lijn deze week kan worden doorgezet. De tegenstanders deze week liegen er niet om: FC Emmen & PEC Zwolle.

Dinsdagavond wordt er om 20:00 uur afgetrapt tegen FC Emmen. Het team van FC Emmen heeft een metamorfose gehad afgelopen transferperiode. Waar Julian van den Berg vertrok naar Feyenoord was het Leroy Miggels die zijn overstap naar RKC Waalwijk afrondde. FC Emmen trok daarvoor Toon Buné aan, een 16-jarig toptalent. Tweede eSporter van FC Emmen is Levy Frederique. Hij maakte vorig jaar deel uit van de selectie van FC Groningen. Hierna heeft hij de overstap gemaakt naar het Italiaanse Internazionale, dat hem op haar beurt weer verhuurd aan FC Emmen. Bryan Hessing zal het namens Heracles Almelo opnemen tegen Levy Frederique. Een wedstrijd tussen 2 topspelers die al langer in de FIFA-wereld meelopen. Lev Vinken neemt het in zijn wedstrijd op tegen Toon Buné. Beide spelers hebben laten zien dat doelpunten maken niet het grootste probleem is. Toon wist namelijk in zijn wedstrijd tegen PSV vijf keer te scoren. Een spannend duel staat er dus te wachten tussen twee spelers die het doel wel weten te vinden.

Het duel tussen Heracles Almelo en FC Emmen zal live te zien zijn om 20:00 uur op het YouTube-kanaal van de eDivisie.

Het duel dat woensdag op het programma staat is een wedstrijd tegen de regerend landskampioen. PEC Zwolle heeft Tony Kok behouden als speler voor de PlayStation 4. Oude bekende Stefan Vellinga, ook wel bekend als PECMAN, heeft het stokje overgenomen van Jonas Ghebrehiwot. Jonas maakte deze zomer de overstap naar het Engelse West Ham United. Waar PEC Zwolle haar eerste wedstrijd verloor van Feyenoord won het de 2e wedstrijd overtuigend van RKC Waalwijk. Vooral Tony Kok liet hier zien dat hij nog steeds tot de top behoort. Door zijn wedstrijd met 6-0 te winnen heeft hij laten zien dat ook hij makkelijk tot scoren komt. Wederom dus weer een spannende strijd tussen beide teams.

Het duel tussen Heracles Almelo en PEC Zwolle zal live te zien zijn om 18:00 uur op het Youtube-kanaal van de eDivisie