Heracles Almelo speelt zondag (aanvang 12.15 uur) uit tegen Ajax. Trainer Frank Wormuth kan in Amsterdam niet beschikken over Adrian Szöke (geschorst), Navajo Bakboord (knie) en Noah Fadiga (enkel).

“Ik kan nu nog niets zeggen over onze opstelling zondag”, aldus trainer Frank Wormuth. “We trainen morgen nog en we moeten natuurlijk weer afwachten hoe de corona testen uitpakken. De afgelopen weken hebben we goed gewerkt. Na de nederlaag bij VVV hebben we hard getraind en een nuttige oefenwedstrijd tegen FC Emmen gespeeld. Daarin heb ik goede dingen gezien, onze ploeg ontwikkelt zich. Natuurlijk zijn we zondag de underdog. Ajax is de grootste club van het land en doet zelfs in de Champions League altijd goed mee. Maar niets is onmogelijk, dat hebben we de laatste jaren wel gezien in onze wedstrijden tegen Ajax. We gaan er alles aan doen om opnieuw voor een stunt te zorgen.”

Ajax – Heracles Almelo staat onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.